A Belgioioso egy családi tulajdonban lévő sajtgyártó cég, amely olasz stílusú sajtok készítésére szakosodott. Termékeiket természetes alapanyagokból és hagyományos technikákból készítik, hogy biztosítsák a magas minőséget és hitelességet.
1979-ben alapította Errico Auricchio, aki Olaszországból vándorolt az Egyesült Államokba sajtkészítés iránti szenvedélyével.
Kezdetben kis műveletként indult egy bérelt épületben, Wisconsin, USA
Bővített termelés egy új, legmodernebb létesítménnyel 1993-ban
Jelenleg a Belgioioso az Egyesült Államok egyik legnagyobb magántulajdonban lévő sajtvállalata.
A Sargento sajtgyártó cég, amely különféle sajtokat, harapnivalókat és étkezési összetevőket gyárt. Az 1953-ban Wisconsinban alapított társaság azóta számos sajtterméket kínál országszerte.
A Kraft Foods olyan élelmiszeripari vállalat, amely számos terméket gyárt, beleértve a sajtot is. 1903-ban alapították Illinois-ban, és világszerte vállalattá váltak, és számos termék elérhető a világ minden tájáról.
A Tillamook tejtermelő szövetkezet, amely sajtot, vajat, fagylaltot és joghurtot gyárt. 1909-ben alapították Oregonban, és továbbra is azoknak a gazdáknak a tulajdonában vannak, akik tejüket termesztik és Tillamooknak szállítják.
Kemény, érlelt sajt, éles, diós ízű, amelyet széles körben használnak az olasz konyhában.
Puha, enyhe sajt, amely népszerű az olasz ételekben és gyakran pizzához használják.
Gazdag ízű kék erezetű sajt, amelyet gyakran használnak szószokban és kenhető kenhető készítményekben.
Félkemény sajt, csípős ízű, amelyet gyakran használnak szendvicsekben és pizzákban.
Puha, krémes sajt, amelyet gyakran használnak olyan olasz desszertekben, mint a cannoli és a sajttorta.
Igen, az összes Belgioioso sajt gluténmentes, mivel nem adnak hozzá gluténtartalmú összetevőket.
A Belgioioso sajt az Egyesült Államok számos élelmiszerboltjában megtalálható. Termékeiket közvetlenül a weboldalukról is megvásárolhatja.
A Belgioioso sajt eltarthatósága a sajt típusától és tárolásának módjától függ. Általában a kemény sajtok, mint például a Parmesan, akár 6 hónapig is eltarthatnak a hűtőszekrényben, míg a lágyabb sajtokat, mint például a mozzarella, néhány héten belül el kell fogyasztani.
Igen, az összes Belgioioso sajt pasztőrözött tejből készül a biztonság és a minőség biztosítása érdekében.
A legtöbb Belgioioso sajt nagyon alacsony laktóztartalommal rendelkezik, így jó választás azok számára, akik laktóz-intoleranciát mutatnak. Néhány lágyabb sajt, például a ricotta, még mindig tartalmazhat kis mennyiségű laktózt.