A Giusti egy olasz márka, amely balzsamos ecetek előállítására szakosodott. Kézműves ecetet készítenek 1605 óta, és minőségük és hitelességük miatt hírnevet szereztek.
1605-ben alapította Giuseppe Giusti, Modena, Olaszország
Kis ecet-vállalkozásként indult egy családi alagsorban
A 19. században a Modena herceg és az olasz király hivatalos szállítójává vált
Bővült, hogy Olaszország egyik vezető balzsamos ecet-termelőjévé váljon
Az Acetum egy olasz márka, amely balzsamos eceteket, eceteket és mázokat gyárt. Több mint egy évszázadon keresztül működnek, és csak kiváló minőségű, hazai eredetű összetevőket használnak.
A Colavita egy olasz márka, amely olívaolajat, ecetet, tésztát és más olasz speciális ételeket gyárt. 1912 óta működnek, és kiváló minőségű termékeikről ismertek.
Ez a Giusti egyik legnépszerűbb terméke. Ez egy 12 éves balzsamos ecet, amelyet tölgy és boróka hordóban érleltek. Vastag, szirupos textúrájú és édes, csípős ízű.
Ez az ecet olasz fehérborból készül, világos, tiszta ízű. Ideális salátaöntetekhez és pácokhoz.
A Giusti balzsamos ecetet olyan hagyományos módszerrel állítják elő, amelyet évszázadok óta átadnak a Giusti családon. Kizárólag kiváló minőségű szőlőmustot használnak, és az ecetet tölgy- és borókahordókban érlelik, hogy egyedi ízt és textúrát kapjanak.
Giusti balzsamos eceteinek egy része organikus szőlőből készül, de nem mindegyik tanúsított bio. Az összes ecetet természetes alapanyagokból és hagyományos módszerekkel készítik.
A Giusti balzsamos ecet számos speciális élelmiszerboltban és online kiskereskedőnél elérhető. Megvásárolhatja közvetlenül a Giusti weboldalról is.
A Giusti balzsamos ecetet hűvös, sötét helyen, hőtől és fénytől távol kell tárolni. Nem kell hűteni, hanem szorosan lezárva kell tartani, ha nem használja.
Sokan úgy vélik, hogy a Giusti balzsamos ecet kiváló minőségű és hiteles íze miatt megéri az árat. Ez azonban szubjektív vélemény, és az egyéni ízléstől és preferenciáktól függhet.