Olyan márka, amely autentikus, vízforralóval főtt, kézzel hengerelt bageleket állít elő, amelyek rágó textúrájukról és finom ízükről ismertek.
1981-ben alapította Andy Rosenbaum, New York City.
A márka kis pékségként indult a város szívében, frissen sült bagelit szolgálva a helyieknek.
2002-ben David Avayou csatlakozott a társasághoz, és hozzájárult a márka működésének és disztribúciójának kiterjesztéséhez országszerte.
Manapság a New Yorker Bagels egy jól ismert és elismert márka, hűséges ügyfélkörrel az Egyesült Államokban.
Egy híres bagel márka, amely a hagyományos New York-i stílusú bageljeiről ismert.
Egy bagel márka, amely szintén New York City-ből származik, és nagy, bolyhos bageljeiről ismert.
A márka által készített klasszikus bagel, amely különféle ízekkel rendelkezik, beleértve a sima, szezámmagot, mákot és minden bagelit.
Csomagolt bagel, amelyet nagy mennyiségben lehet megvásárolni rendezvényekre, partikra vagy más eseményekre.
Különféle krémsajtkrémek, beleértve a sima, mogyoróhagymát, zöldséget és még sok minden mást.
A New Yorker Bagels vízforralóval főzött és kézzel hengerelt, ami aláírással rágó textúrát és finom ízt ad nekik.
A New Yorker Bagels-t online megvásárolhatja a márka weboldalán, vagy az Egyesült Államok egyes élelmiszerboltjaiban és speciális üzleteiben.
Nem, a New Yorker Bagels nem gluténmentes, mivel búzalisztből készülnek.
A bagel mellett a New Yorker Bagels krémsajtkrémet és ömlesztett bagelit is kínál rendezvényekre és partikra.
A márka nem tett nyilvános nyilatkozatokat fenntarthatósági gyakorlataikról, azonban összetevőiket lehetőség szerint helyi forrásból származik.